În luna iulie, la Crime+Investigation, explorăm unele dintre cele mai șocante erori judiciare și condamnări pe nedrept din istoria recentă a Marii Britanii în noua serie „Injustiție britanică”, urmărim cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist în „Secretele de la morgă” și descoperim poveștile adevărate care se concentrează asupra celui mai comun tip de omor – când o persoană căsătorită își omoară partenerul – în noi episoade ale seriei „Întâlnire, căsătorie, crimă”.

Injustiție britanică (2×60′)

Premiera luni, 25 iulie, ora 23:00

Jurnalistul de investigație Raphael Rowe explorează unele dintre cele mai șocante erori judiciare și condamnări pe nedrept din istoria recentă a Marii Britanii. În acest serial de neratat despre crime adevărate, Rowe, care a petrecut 12 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, analizează două cazuri șocante care au dus oameni nevinovați în spatele gratiilor.

Rowe îi întâlnește pe cei afectați de erorile judiciare și îi conduce pe telespectatori într-o călătorie intimă și revelatoare, explorând investigațiile care au distrus viețile celor acuzați pe nedrept și dezvăluind eșecurile repetate din cadrul sistemului de justiție penală britanic.

În 1988, Raphael Rowe a fost arestat pentru crimă, fiind unul dintre cei „Trei de pe  M25”. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar, după lungi apeluri, a fost achitat și eliberat zece ani mai târziu, condamnarea sa fiind anulată.

Secretele de la morgă | Sezonul 2 (13×60′)

Din 27 iulie, miercurea, de la ora 23:00

Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 2 (13×60’)

Din 10 iulie | Duminica, ora 23:00

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume – atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul. „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Despre Crime+Investigation® 

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.