La finalul săptămânii trecute a avut loc deschiderea oficială a clinicii Slim Fit For Life by Ilona Grigore – cel mai modern și exclusivist centru de remodelare corporală, rejuvenare facială și epilare definitivă din București, ce oferă tratamente non-invazive realizate cu tehnologii inovatoare, de ultimă generație, în care s-au investit peste 300.000 Euro.

Pe lângă procedurile cu radiofrecvență și ultrasunete ca Dalyance, remodelare corporală și tonifiere cutanată cu Vela Shape, criosculptare localizată cu Cooltech Define, sau epilare definitivă cu cea mai avansată metodă laser de pe piață – Alexandrite Primelase HR Excellence – clinica se remarcă prin discreția și siguranța de care se bucură cei care îi trec pragul. Protocolul prevede că în centru se pot trata cel mult doi clienți concomitent, fără ca aceștia să se întâlnească.

“La Slim Fit for Life by Ilona Grigore punem accentul pe discreție, pe sentimentul de familiaritate, pe igienă și siguranță la superlativ. Din acest motiv, în cadrul clinicii vor putea realiza proceduri maxim două persoane în același timp, cu toate că există 5 camere de tratament, confidențialitatea fiind caracteristică fiecărei experiențe în centrul nostru, “ declară Ilona Grigore, fondatoarea clinicii.

Cu ocazia evenimentului de inaugurare, în frumoasa clădire situată în zona Primăverii din capitală s-au reunit numeroase reprezentante ale sexului frumos, preocupate de sănătate și estetică, dar și nume sonore din fotbalul românesc, care au venit la clinica Slim Fit For Life by Ilona Grigore pentru a testa procedurile dedicate bărbaților.

La clinica Slim Fit for Life am investit în echipamente și tehnologii de ultimă generație, sigure și extrem de eficiente, pentru ca clienții să beneficieze de tratamente profesionale premium. În plus, pentru a ne asigura de rezultatele oferite și versatilitatea aparatelor, absolut fiecare terapie a fost testata de către Ilona”, declară fotbalistul Dragoș Grigore, cofondatorul clinicii.

De la evenimentul de inaugurare nu au lipsit nici vedete și persoane din showbizul românesc, precum actrița Crina Matei, cântăreața Alina Sorescu, sau Claudia Neghină, dar nici antrenorul Claudiu Niculescu și fotbalistul Cristian Săpunaru.

Terapiile oferite la Slim Fit for Life by Ilona Grigore au la bază numeroase studii clinice și oferă soluții reale pentru o varietate de probleme de estetică facială și corporală, iar fiecare tratament presupune un consult prealabil în care se stabilesc tipul pielii și nevoile fiecărui pacient, protocolul potrivit si numărul necesar de ședințe.

Mai multe informații despre serviciile clinicii Slim Fit For Life by Ilona Grigore, sau procedurile disponibile aici pot fi găsite pe website, sau pe paginile de Facebook și Instagram.