Lupta împotriva răufăcătorilor din Orașul Gotham continuă, grație coloratei și îndrăgitei trupe de BatRoți!

Din 4 februarie, la Cartoonito începe un mega maraton ce le oferă emblematicelor personaje – Bam, Bibi, Rebird, Buff și Batwing ocazia de a-i reaminti publicului mesajul central al poveștii – încurajarea autenticității în rândul preșcolarilor și celebrarea acesteia în toate formele sale.

Pe parcursul a cinci săptămâni, fiecare membru al trupei va păși în lumina reflectoarelor, cu o serie de episoade ce îl are în prim-plan. Întâmplările de care se vor lovi sunt diverse, însă garantate să capteze atenția, indiferent de personajul favorit! Astfel, pe parcursul maratonului, vom vedea cum un nou vehicul va încerca să se alăture echipei de BatRoți, Poison Ivy îi va fura scripetele lui Buff, Rebird va merge într-o excursie alături de Batman și Robin, iar Batwing va suferi o accidentare, cauzată de unul dintre prietenii săi. În ciuda acestor obstacole, BatRoțile găsesc întotdeauna o cale de a-și face echipa mai puternică. Află celelalte încercări ale celor mai cunoscute vehicule supereroi, din 4 februarie, numai la Cartoonito!

Premiera maratonului va avea loc duminică, 4 februarie, de la 20:30.

Difuzat zilnic, de la 20:30, la Cartoonito.

Despre Cartoonito

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family.  Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și  incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.