Copacii și desișurile ascund multe secrete, iar sub tufișuri trăiește un oraș adevărat. Locuitorii săi sunt plini de culoare – fiecare dintre ei are un caracter unic și un dar extraordinar! Noua animație „Ciupi-Ciupi și ciupercuțele” va debuta la Boomerang pe 19 aprilie, la ora 18:00.

De la un desen, la orașul Mushton

Lumea „Ciupercuțelor” a fost creată grație lui Elfriede de Cocos, care a desenat o ciupercă fermecătoare și a imprimat-o în 3D. Ideea artistului belgian a fost adusă la viață de La Cabane Productions și Thuristar – ei sunt responsabili pentru producția extrem de colorată.

Personajul principal, Ciupi-Ciupi, le va arăta celor mai tineri spectatori toate colțurile din pădurea din Mushton. Grupul său de prieteni-eroi îi include pe prudenta și strălucitoarea Lilith și pe Chep, care ascund curiozități neobișnuite în mânecă. Ciupi-Ciupi are, de asemenea, o mare abilitate: cu piciorul, el poate simți schimbările din natură. Datorită acestui fapt, el poate porni să salveze pământul înainte de a se întâmpla un dezastru. De asemenea, sunt ajutați de un Ciupercescu matur – el cunoaște istoria bogată a zonei și are un băț special de înțelepciune.

 Premiera serialului „Ciupi-Ciupi și ciupercuțele” are loc luni, 19 aprilie, la ora 18:00, și va fi difuzat zilnic, la Boomerang.

Despre Boomerang

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).