Electronic Arts Inc. a anunțat că serviciile de tip abonament EA Access și Origin Access Basic vor fi disponibile, începând cu 18 august, sub denumirea EA Play, în timp ce Origin Access Premier va deveni EA Play Pro. Toate beneficiile pentru abonați, cum ar fi accesul la noile jocuri EA înainte de lansare sau reducerea de 10% la achiziția digitală a oricărui titlu EA, vor rămâne neschimbate. În plus, o serie de noi beneficii vor deveni disponibile în lunile care urmează, printre care se numără accesul la o serie de provocări exclusive și recompense lunare pentru abonați. Pe 31 august, EA Play se va lansa și pentru PC, prin Steam, cea de-a patra platformă pe care EA oferă servicii de tip abonament.

EA Play este un serviciu de tip abonament, care oferă jucătorilor acces la provocări și recompense exclusive, conținut dedicat abonaților și o selecție de jocuri de top, printre care The Sims™ 4, Need for Speed™ Heat, Titanfall® 2, cât și unele dintre legendarele francize Battlefield™, Star Wars™ Battlefront și Plants vs Zombies™. EA Play este disponibil pentru Xbox One și PlayStation®4, dar și pentru PC prin Origin™, urmând să fie disponibil și prin Steam, începând din 31 august.

Membrii EA Play vor primi beneficii și avantaje unice în joc pentru cele mai recente titluri EA:

  • Jucătorii Madden NFL 21 pot începe sezonul mai repede, pe 21 august, și se pot bucura de provocările EA Play, un pachet special în ziua lansării Madden Ultimate Team™, trei pachete Gold Team Fantasy în fiecare lună, plus beneficii suplimentare în joc, care oferă îmbunătățiri pe teren.
  • Jucătorii FIFA 21 se vor putea bucura de joc începând cu 1 octombrie și vor obține provocări înaintea lansării oficiale pentru a debloca bonusuri și beneficii suplimentare pe tot parcursul sezonului, inclusiv puncte în plus pentru Season Objective în FIFA Ultimate Team™.
  • Jucătorii Star Wars™: Squadrons vor avea parte de beneficii în joc printr-o serie de articole speciale, cum ar fi casca Interceptor Elegance și setul Ashen Monarch Starfighter Paint Job.

Membrii au acces la jocurile proaspăt lansate până la 10 ore, parcursul din joc fiind salvat pentru a fi reluat în cazul în care jucătorii decid să îl achiziționeze. Totodată, abonații pot economisi la achizițiile digitale, beneficiind de un discount de 10% la achiziționarea de jocuri, abonamente Season Passes, pachete cu puncte și conținut suplimentar (DLC). Membrii EA Play vor fi, de asemenea, primii care vor putea testa o experiență de joc pe PC îmbunătățită, disponibilă în prezent ca Origin Beta. Un abonament EA Play este disponibil pentru suma de 4,99 dolari pe lună. Abonamentul EA Play Pro, cu acces complet la toate noile titluri ale EA, este disponibil la prețul de 14,99 dolari pe lună sau 99,99 dolari pe an.

Din această vară, binecunoscutul eveniment EA Play poartă numele EA Play Live. Conferința anuală prezintă cele mai interesante noutăți din universul EA, de la premiere mondiale și actualizări din jocurile deja lansate până la modalități pentru jucători și comunitate de a interacționa cu jocurile EA.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

EA SPORTS, Ultimate Team, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM Lucasfilm Ltd. John Madden, FIFA și NFL sunt proprietatea deținătorilor acestora și utilizate cu permisiunea lor.