GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, lansează TS 5000 SoftClose, un nou amortizor care asigură închiderea silențioasă a ușilor, dar care în același timp oferă protecție preventivă împotriva incendiilor. Noua soluție, una dintre referințele prezentate în cadrul Târgului BAU 2019, și-a înscris în palmares prestigiosul premiu ICONIC 2019: Interior Inovator.

Sistem silențios de închidere a ușilor

Punctul forte al sistemului TS 5000 SoftClose este viteza de închidere reglabilă a ușii înainte ca aceasta să ajungă în poziția „închis”, combinată cu forța de închidere a amortizorului TS 5000. Acesta are ca rezultat închiderea silențioasă și în siguranță a ușilor, chiar și în condiții nefavorabile. De exemplu, în cazul sistemelor de uși aflate in sas-uri, în garaje subterane, scări sau uși exterioare, unde vântul are un efect advers asupra închiderii ușilor.

Fără zgomotul unei uși trântite

  • Trântirea ușii este împiedicată prin amortizarea ușii cu puțin timp înainte de poziția de închidere;
  • Închidere optimă: ușile sunt trase în siguranță în încuietoare cu o forță uniformă;
  • Ajustarea forței la capătul cursei de închidere sau frânare a foii de ușă până la ultimul grad de deschidere.

Flexibil pentru cerințe individuale

Activitatea noastră se concentrează pe ceea ce au nevoie clienții și partenerii noștri. De aceea discutăm întotdeauna provocările viitoare sau proiectele propuse cu aceștia. Potențialul nostru de dezvoltare ne face flexibili, ceea ce ne permite să satisfacem rapid cerințele clienților cu soluții precum TS 5000 SoftClose.

Valoare adăugată pentru utilizatori, operatori și proiectanți

Suntem implicați în proiecte încă din faza de brainstorming și combinăm expertiza industrială și tehnică a tuturor părților implicate, pentru a crea cele mai eficiente soluții pentru uși. Susținem, prin urmare, utilizarea TS 5000 SoftClose în clădiri, precum clinici, hoteluri sau blocuri de apartamente, unde proprietățile superioare sunt deosebit de importante. Ne dorim să facem clădirile mai viabile, flexibile și eficiente.

Alte avantaje:

  • Accesibilitate în conformitate cu DIN 18040, pentru lățimi ale foilor de ușă de până la 1100 mm;
  • Pot fi ușor schimbate cu toate versiunile din seria TS 5000;
  • Gamă de aplicații identică cu cea a amortizoarelor hidraulice TS 5000;
  • Utilizabil pentru ușile cu un singur canat sau două canaturi și diferite variante de sistem (de exemplu, cu dispozitiv electric de blocare în poziția deschis sau comutator integrat cu senzor de fum);
  • Viteza de închidere reglabilă individual în intervalul de deschidere al ușii cuprins între 15° și 180°.

Premiu pentru calitate superioară

Amortizorul TS 5000 SoftClose a fost declarat câștigător la categoria „Building Fixtures” din cadrul Premiilor ICONIC 2019: Interior Inovator – cel mai mare premiu din categoria Echipamentelor de Construcții. Sistemul a impresionat juriul prin valorile practice excelente, funcționalitatea, posibilitatea de exploatare și gradul de inovare.

 Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 32 de subsidiare la nivel mondial și peste 3.000 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sti-clă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sis-teme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro