În contextul actual, Sphera Franchise Group continuă planurile de dezvoltare stabilite pentru acest an și inaugurează un nou restaurant KFC în România. Strategia de expansiune la nivel local vizează atât noi regiuni și orașe, cât și dezvoltarea pe teritorii în care brand-ul activează deja, conform cererii și evoluției pieței. În luna noiembrie a anului 2019, Sphera Franchise Group a deschis prima sa unitate KFC din județul Dâmbovița, un restaurant de tip Drive-Thru, respectiv KFC Cube Center, iar în prezent, odată cu noua inaugurare, clienții se pot bucura de produsele Colonelului Sanders într-o nouă locație – Dâmbovița Mall.

Restaurantul este realizat în conformitate cu standardele de siguranță KFC, precum și cu cele impuse de autorități în actualul context socio-sanitar și pune la dispoziția clienților multiple facilități: kiosk-uri care eficientizează preluarea comenzilor și sistemul fusion care presupune un customer display pe care clienții își pot urmări comanda. Locația are o suprafață de 175 mp și este situată pe Bulevardul Regele Carol I nr. 51. Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranță, angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul. Momentan, restaurantul este deschis în regim take away, până la noi directive din partea autorităților.

Odată cu dezvoltarea celei de-a doua unități din județul Dâmbovița, Târgoviște, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

„Cu fiecare nouă deschidere, reușim să consolidăm business-ul KFC, respectând planurile inițiale de expansiune, și să fim astfel mai aproape de consumatori și încrezători față de acționari. Industria HoReCa traversează în prezent o situație delicată, iar fiecare aport adus în vederea restabilirii unui echilibru în acest sens nu poate decât să ne bucure și să ne ofere încrederea unui viitor mai aproape de normalitate. Investigăm constant piața și alegem orașe-cheie pentru extinderea la nivel local, așa cum este și cazul orașului Târgoviște. În plus, noul restaurant este amplasat strategic, într-un centru comercial, fapt care ne permite să fim cu un pas mai aproape de consumatorii noștri fideli și să le oferim certitudinea unor servicii și produse de calitate, așa cum i-am obișnuit”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.