Pianista Eva Garet are 15 ani și este eleva profesoarei Mihaela Zamfirescu la Colegiul Național “George Enescu” din București, în clasa a IX-a. Foarte tânăra muziciană este laureată a concursurilor internaționale “Ricard Vines” – Spania, “Mihaela Ursuleasa” – București, “Concertino” – Praga și este primul pianist român laureat la concursul de la Ettlingen – Germania. În acest an a câstigat în competițiile Euregio – Germania, Vladimir Krainev – Moscova și a obținut și premiul doi la primul ei concurs de seniori din Ferrol – Spania, unde a evoluat în finală cu Orchestra Simfonică a Galiției sub bagheta lui Jose Trigueros.

Eva Garet a debutat cu orchestra la numai 11 ani, pe scena Sălii Radio, cu Orchestra de Cameră Radio, sub bagheta lui Stefan Novak. Tânăra pianistă a fost invitată de Alexander Romanovsky să sustină un recital în Noli, Italia sub egida “Piano B tour”. În octombrie 2021 a debutat pe scena Svetlanov Hall din Moscova, sub bagheta maestrului Vladimir Spivacov.
Eva Garet este invitată pentru a treia oară în cadrul Stagiunii de marți seara.

Stagiunea de marţi seara (Sala mică)
Mar 23 nov. 19:00 – 20:00
Recital de pian
EVA GARET

Program
Frédéric Chopin – Andante spianato şi Marea poloneză briliantă în mi bemol major, op. 22
Sergei Bortkiewicz – Esquisses de Crimée, op. 8, nr. 1 (Les rochers d’Outche-Coche)
Igor Stravinski/Agosti – Dansul infernal al regelui Kașcei din Pasărea de foc
Frédéric Chopin – Nocturna în do minor, op. 48, nr. 1
Franz Liszt – Réminiscences de Don Juan, S. 418
Enrique Granados – Los requiebros din Goyescas, op. 11, nr. 1
George Enescu – Bourrée din Suita nr. 2, în re major, op. 10, nr. 4

Coproducător: Radio România Muzical

Biletele se pot procura:
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român ( doar cu o oră înainte de începerea concertului !)
Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar“.Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.