Lăptăria cu Caimac, producătorul de lactate de specialitate 100% naturale, a desemnat doi câștigători în urma concursului “Împodobește eticheta de sărbători”. Cele două etichete în ediție limitată sunt deja pe sticlele de lapte în magazinele din toată țara.

În urma celor peste 200 de înscrieri, brandul de lactate de specialitate a premiat două tinere creative care au reușit să surprindă magia sărbătorilor de Crăciun. Desenele realizate de Orla Tansley și Oana Maria Pătrașcu au câștigat fiecare câte 1.000 de euro, iar sticlele festive de la Lăptăria cu Caimac au ajuns deja în magazine.

Ne-am bucurat să vedem că cele 3 lucrări finaliste au strâns mii de reacții pozitive pe pagina de Facebook a Lăptăriei. Am ales cele două etichete câștigătoare în urma unei competiții foarte strânse. Iar pe lângă premiul în bani, credem că este important pentru un tânăr creativ să-și vadă propria creație pe rafturile magazinelor și să fie apreciată de consumatorii Lăptăriei”, a menționat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu caimac.

Concursul “Împodobește eticheta de sărbători” a avut loc în perioada 16 septembrie și 1 noiembrie 2019, iar pasionații de design cu vârste sub 25 de ani au avut posibilitatea de a-și înscrie lucrările pe site-ul laptariacucaimac.ro. Juriul a ales 3 lucrări finaliste, iar fanii Lăptăriei au votat creațiile preferate. “Fiecare lucrare înscrisă în concurs ne-a arătat pasiunea tinerilor pentru design, dar și dorința acestora de a-și vedea eticheta într-o ediție limitată de Crăciun. Știm că nu există o limită de vârstă în ceea ce privește creativitatea, dar noi am început acest concurs pentru a încuraja tinerii creativi, pasionați de design, și mereu o să îi încurajăm pe cei care nu dispun de foarte multe mijloace să-și dezvolte pasiunea. A fost o adevărată bucurie pentru noi să conturăm acest concurs și le mulțumim tuturor pentru sutele de propuneri trimise”, a menționat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu caimac.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă și folosește cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive.

Mai multe informații despre Lăptăria cu Caimac și produsele brandului găsiți la www.laptariacucaimac.ro sau pe pagina de Facebook/Instagram Lăptăria cu Caimac.