Noile produse de vară Subway sunt acum disponibile în toate restaurantele Subway din România. Wrap-ul și salata Ton Signature cu porție dublă de ton și brânză sunt bogate în proteine și pot fi masa perfectă în orice zi însorită. Potolesc foamea, aduc un plus de energie pentru activitățile cotidiene și, cel mai important, reprezintă o alternativă excelentă pentru sandvișurile tradiționale făcute din pâine.

Restaurantele Subway sunt renumite pentru Sub-urile americane care sunt pregătite în fața clienților, conform dorințelor acestora. Sunt compuse din legume proaspete, carne și mezeluri, alături de pâine proaspăt coaptă. Acest concept unic a câștigat fani din întreaga lume. Astăzi, Subway introduce o nouă propunere în oferta sa, un fel de mâncare ușor, perfect pentru zilele de vară, care are la bază porții duble de ton și brânză. Ca urmare, clienții primesc porție dublă de proteine ​​ceea ce le oferă mai multă energie pentru toate activitățile de zi cu zi.

Un factor foarte important pentru Subway a fost acela de a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților cărora le lipsește timpul pentru a-și pregăti singuri mesele acasă, dar în același timp și-ar dori să aibă o dietă bine echilibrată, fără a fi bogată în carbohidrați și grăsimi. Ceva ușor de luat și de mâncat pe drum atunci când ești pe grabă sau ai treabă în oras.

Wrap-urile înlocuiesc perfect pâinea tradițională. Ton Signature Wrap conține o tortilla subțire de grâu, cu roșii și busuioc. În interior se regăsește ton în cantitate dublă combinat cu maioneză ușoară. Aceste gusturi sunt ideal completate de măsline și ardei jalapeno, dar și de brânza cheddar și mozzarella în cantitate dublă.

O alternativă mai ușoară la aceste wrap-uri este salata Ton Signature pe bază de ton în cantitate dublă, mozzarella și brânză cheddar. Este o propunere fără gluten suplimentar, dar cu paprika crocant, ceapă și ardei.

Noul meniu de vară oferit de Subway are un conținut ridicat de proteine ​​și este o propunere excelentă pentru poftele mici sau mari, contribuind în același timp la obținerea unui echilibru în alimentația zilnică.

Despre restaurantele Subway®

Fiind una dintre cele mai mari mărci de restaurante cu servicii rapide din lume, Subway oferă sandwich-uri, wrap-uri, salate și boluri proaspăt preparate la comandă pentru milioane de oaspeți, în peste 100 de țări, în peste 37.000 de restaurante în fiecare zi. Restaurantele Subway sunt deținute și operate de francizații Subway – o rețea care include peste 20.000 de antreprenori dedicați și proprietari de afaceri mici – care se angajează să ofere oaspeților cea mai bună experiență posibilă în comunitățile locale.

Subway® este o marcă înregistrată a Subway IP LLC. © 2022 Subway IP LLC