Subway®, cea mai mare rețea de proprietari de mici afaceri din lume și cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a recunoscut 35 de Agenți de Dezvoltare a Afacerilor (Business Development Agents) pentru realizările lor remarcabile la conferința anuală de Leadership ce a avut loc în Dallas.

Printre cei care au primit recunoașterea pentru munca lor se află și Rumen Radev, Subway Romania Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Premiul GUEST SERVICE EXCELLENCE a fost câștigat de patru echipe BDA care au în mod constant rezultate excelente și feedback foarte bun venit de la clienți. Ivan Todorov și Rumen Radev au ridicat acest premiu pentru activitatea lor din România.

În lume, în cadrul Subway,  există mai mult de 300 de Agenți de Dezvoltare a Afacerilor ( BDA)  în mai mult de 100 de țări și în fiecare stat din SUA. Aceștia sunt suport constant pentru proprietarii de francize Subway, pe care îi ajută la performanțele businessului pe care îl conduc și cărora le oferă susținere în construirea brandului pe piețele emergente. Adesea proprietari de franciză, Agentii de Dezvoltare (BDA) sunt antreprenori, antrenori, mentori și lideri.

„Premianții au fost recunoscuți din motive diferite, dar toți au un lucru în comun: ei continuă să fie cei mai buni în ceea ce fac, să fie lideri excepționali pe teritoriul lor și o sursă de inspirație pentru colegii lor prin muncă prin dedicarea și inovația pe care le demonstrează zilnic „, a declarat actualul CEO Subway, Trevor Haynes.

Premiul prestigios CO-FOUNDERS AWARD, numit în onoarea co-fondatorilor Subway, Dr. Peter Buck și Fred Deluca, a fost câștigat de echipa BDA din Puerto Rico.

Pentru demonstrarea integrității și depășirea provocărilor în a livra servicii excelente clienților, Wei Jia din China și frații Raghu și Rohit Marwaha din California au primit premiul LEADERSHIP AWARD.

În acest an, trei persoane excepționale au fost onorate cu OUTSTANDING COMMUNITY PARTENER AWARD: Joe Russell, din Alabama, care alaturi de echipa lui strange bani în mod constant pentru organizații locale, cum ar fi băncile de produse alimentare, United Way, Clubul Boys and Girls și altele; Donna Curry din Nevada, activist de lungă durată pentru sprijinul pentru autism  și Jackie Jones din  Panama, care promovează educația și incluziunea socială.

Subway celebrează în aceste zile deschiderea celui de-al 1000-lea restaurant cu noul design modern Fresh Forward, iar în România se pregătește deshiderea primului restaurant cu design Fresh Forward la Pitești.

 Despre restaurantele Subway®

  • Cel mai mare lanț de restaurant cu servire rapidă din lume are o rețea de 43.000 de restaurante în peste 100 de țări
  • Subway oferă o alternativă proaspătă la mâncarea fast-food tradițională, oferind opțiuni nutritive, sandvișuri delicioase și salate preparate în fața clientului
  • Subway este în România din 2012 și are o rețea de 39 de restaurante
  • Înființată de adolescentul de 17 ani Fred DeLuca și prietenul lui de familie, Peter Buck, în urmă cu aproape 55 de ani, Subway încă este un business de familie, care colaborează cu peste 21.000 de francizați în întreaga lume

Subway® este o marcă înregistrată a Subway IP LLC. © 2019 Subway IP LL