În perioada 18 aprilie – 5 mai, primii 500 de clienți care fac cumpărături în valoare de minimum 600 lei în magazinele de fashion din Băneasa Shopping City vor primi garantat un voucher de 300 lei, valabil pentru achiziționarea de accesorii.

Campania are ca scop recompensarea clienților centrului comercial, care vor avea ocazia să-și realizeze ținute complete și stylish cu ajutorul accesoriilor.

În mod tradițional, Paștele este perioada în care majoritatea oamenilor își reînnoiesc garderoba, astfel că cei care își vor cumpăra haine din Băneasa Shopping City, vor avea parte de o surpriză care să îi ajute să ducă shoppingul la un alt nivel. Am abordat această tradiție într-o manieră fashion și am decis să oferim vouchere de 300 de lei special pentru accesorizarea ținutei”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Mecanismul campaniei este unul simplu: primii 500 de clienți care achiziționează haine în valoare de minimum 600 de lei, în Băneasa Shopping City, primesc un voucher de 300 de lei pe care îl pot folosi în magazinele de încălțăminte și accesorii (genți, ochelari, curele, butoni etc.). Pentru a intra în posesia voucherului, clienții trebuie să meargă la info desk-ul din incinta mall-ului cu bonul valoric. Un client poate participa o singură dată la campanie. De asemenea, acesta nu poate primi mai multe vouchere, indiferent dacă valoarea bonului de la o singură sesiune de cumpărături este mai mare de 600 lei. Valoarea totală a cadourilor este de 150.000 lei.

Ținutele pot fi achiziționate din peste 90 de magazine din segmentul fashion, iar outfit-urile se pot completa cu accesorii din 44 de magazine. Lista acestora este disponibilă aici: https://www.baneasa.ro/campaniepaste2019

Despre Băneasa Shopping City:

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producții proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.