Bucharest International Schools University Conference

Reprezentanții a douăzeci și una de universități de top din Marea Britanie, Austria, Olanda, Elveția, Italia, Canada și SUA au participat la prima ediție a “Bucharest International Schools University Conference” ce a avut loc pe 21 octombrie. Aceștia au prezentat ofertele de studiu și posibilitățile de finanțare pentru elevii care doresc să urmeze cursurile în străinătate.

Sute de elevi de la peste 30 de școli private și de stat s-au înscris la “Bucharest International Schools University Conference” pentru a lua parte la sesiuni speciale de prezentări ținute de unele dintre cele mai bune universități din lume, precum și la întâlniri One-to-One cu reprezentanții acestor instituții. De asemenea, viitorii studenți au primit consultanță de specialitate pentru toate etapele procesului de aplicare și au aflat mai multe despre alegerea cursurilor potrivite.

Și părinții au putut lua parte la întâlniri unde au primit ajutor în alegerea cursului cel mai potrivit pentru un viitor de succes al copiilor lor.

La “Bucharest International Schools University Conference”, elevii au putut afla mai multe despre viața de student în UK și posibilitățile de finanțare, unde pot studia cursuri pornind de la Medicină și ajungând la managementul ospitalității, unde există posibilități de cercetare și care sunt șansele de angajare după absolvirea unei facultăți în străinătate.

Reprezentanților Universităților le-a făcut plăcere să interacționeze cu elevii interesați de ofertele lor, inclusiv de Imperial College London, University College London, University of Southampton, University of Nottingham, Savannah College of Art and Design (SUA) și University College Utrecht (Olanda).

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest este o școală internațională privată de top, înființată în anul 2000, ce oferă posibilitatea elevilor, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB față de oricare altă școală din București o reprezintă echipa de profesori, toți vorbitori nativi de limba engleză, cu experiență în predarea curriculumului britanic. BSB este singura scoală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, dar și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.