La Taco Bell, marți este ziua norocoasă a celor care caută doza de Live Más săptămânală sau pur și simplu vor să încerce o combinație cool de inspirație mexicană. Fanii sunt invitați să savureze duo-ul perfect cu un Taco Supreme și o porție de nachos sau cartofi prăjiți (la alegere), la doar 8,5 lei. Oferta #TacoTuesday este valabilă în fiecare marți, în toate restaurantele Taco Bell din țară, până la finalul acestui an.

 „În urmă cu trei ani, când am deschis primul restaurant în România, ne-am bucurat să descoperim o comunitate de oameni dornici să încerce lucruri noi, dispuși să transforme chiar și o zi obișnuită într-un motiv de sărbătoare. Așa că, am lansat Taco Tuesday, prin care îi invităm pe fani să se bucure de fiecare zi de marți în spiritul Live Más”, a declarat Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

 Taco Tuesday este deja o tradiție pentru Taco Bell la nivel internațional, așa că fanii din România sunt așteptați în toate restaurantele din țară cu un duo promoțional, care include un Taco Supreme, alături de o porție de nachos sau cartofi prăjiți, la alegere, la un preț special de 8,5 lei. Taco Supreme este unul dintre cele mai apreciate produse din meniul brand-ului și conține un mix de ingrediente fresh – carne la alegere, roșii, salată, brânză cheddar, smântână și sos.

Fanii Taco Bell sunt invitați să sărbătorească această zi în toate restaurantele din țară, dar și pe paginile de Social Media ale brandului – Facebook și Instagram.

Momentan, restaurantele Taco Bell din București și Cluj-Napoca sunt deschise doar pentru comenzile la pachet și cu livrare. Sănătatea angajaților și clienților  a fost și va rămâne o prioritate pentru companie. De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele Taco Bell din țară, precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, păstrarea măștii în interiorul restaurantelor și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială.  De asemenea, clienții sunt încurajați să utilizeze dezinfectantul pus la dispoziția acestora și plata cu cardul pentru a minimiza contactul.