Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al lanțului de restaurante Taco Bell pe plan local, anunță inaugurarea celei de-a doua unități a brandului în orașul Constanța. Astfel, rețeaua Taco Bell a ajuns la un număr de 14 unități, în 9 orașe ale țării, ca urmare a unei strategii de business ce vizează expansiunea, digitalizarea și inovația.

Noul restaurant este situat la etajul 1 al centrului comercial City Park, în zona de food court, la adresa Blvd. Alexandru Lăpușneanu 116C și are o suprafață de aproximativ 100 mp.

În ziua deschiderii, fanii vor avea parte de o serie de surprize și oferte dedicate, pe lângă renumitele #tacogoodies de inspirație mexicană, precum: Crunchwrap Supreme, Chalupa Supreme, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Nachos Supreme sau Churros. O echipă formată din 20 de angajați este pregatită să întâmpine consumatorii care se află în căutare de experiențe și produse în stilul #livemas, caracteristic brandului.

„Cererea ridicată din partea fanilor ne-a demonstrat că experiențele #livemas merită repetate, iar pe acest lucru am mizat atunci când am înaintat planurile pentru deschiderea celui de-al doilea restaurant Taco Bell din orașul Constanța. Începând de astăzi, constănțenii sunt așteptați cu o serie de surprize și oferte dedicate și în Taco Bell City Park Mall, care respectă standardele de calitate și inovație cu care i-am obișnuit pe consumatorii fideli ai brandului”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Restaurantul Taco Bell City Park Mall funcționează zilnic în intervalul orar 10 – 22, fiind deschis atât pentru servirea în incintă, cât și pentru takeaway.

De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Comandă și Ridică, prin care pot comanda produsele preferate de oriunde doresc, iar ulterior să le preia personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: Glovo, Takeaway, Tazz și Bolt.

Începând cu septembrie 2021, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare (pentru program full time). Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Sănătatea angajaților și a clienților a fost și va rămâne o prioritate la Taco Bell, astfel că, în toate restaurantele din țară, sunt urmate în continuare o serie de măsuri de siguranță precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 148 în România și are peste 4.700 de angajați.