Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, prestigioasa instituție de cultură din Oltenia, vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru din afara Craiovei și lansează proiectul „NAVETA CULTURALĂ”.

În primă fază, publicul țintă este reprezentat de consumatorii de teatru din București, însă în scurt timp N A V E T A C U L T U R A L Ă va fi introdusă și pentru orașele din regiunea Olteniei (Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu etc).

Primul modul cuprinde 4 călătorii/experiențe, toate sâmbăta, după cum urmează:

● SÂMBĂTĂ, 7 martie 2020 – RADIO de Eric Bogosian / regia Bobi Pricop
● SÂMBĂTĂ, 28 martie 2020 – CASA CU SURICATE de David Drábek / regia Radu Afrim
● SÂMBĂTĂ, 4 aprilie 2020 – OPERAȚIUNEA MARTE de Alexa Băcanu / regia Dragos Alexandru Mușoiu
● SÂMBĂTĂ, 11 aprilie 2020 – PREMIERĂ – VĂRUL SHAKESPEARE de Marin Sorescu / regia Radu Boroianu

Pentru cei 49 de spectatori/călători, spectacolul va începe o dată cu urcarea în autocar și se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în București.

Plecarea se va face la prânz din #București, TNB (din fața Sălii Studio), ora 12.30. Întoarcerea va fi după spectacol, în același loc.

Există un număr limitat de bilete – câte 49 locuri pentru fiecare SPECTACOL / CĂLĂTORIE, iar biletele sunt deja online pe platforma de bilete online a teatrului:

● RADIO: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/778
● CASA CU SURICATE: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/780
● OPERAȚIUNEA MARTE: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/779
● VĂRUL SHAKESPEARE: PREMIERĂ! https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/787
✔ ✔ AUTOCAR + TUR GHIDAT ÎN TEATRU + SPECTACOL + ÎNTÂLNIRE CU ARTIȘTII CRAIOVENI = NAVETA CULTURALĂ ✔ ✔

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mai multe despre spectacolul RADIO găsiți aici: ★ Radio ★ regia Bobi Pricop
„Vreau să vă aud. Ce-aveți de gând să faceți pentru țara asta. Aici. La Radio. Night Talk. Ultima noastră scăpare. Oamenii nu mai știu să vorbescă unii cu alții.”

Mai multe despre spectacolul CASA CU SURICATE găsiți aici: Casa cu suricate ● regia Radu Afrim ●

Într-o casă plină cu suricate, pe lângă păsări sabot și o cârțiță moartă, viețuiesc trei surori. Sora cea mică este bântuită de amintirea unei mame nebune și nu a mai părăsit suricatele de un an de la moartea subită a tatălui. Cea MARE s-a cuibărit în fața televizorului și a mâncat până la imobilizare. Sora mijlocie este singura care muncește pentru a întreține casa cu suricate.

Peste tot și toate guvernează spiritul unui fake Budha. Fetele sunt captive în acest univers extravagant. Trei bărbați apar în viața lor și le zbuciumă existența.

Mai multe despre spectacolul OPERAȚIUNEA MARTE: https://tncms.ro/spectacole/operatiunea-marte/

În 2013, o companie europeană a lansat un apel pentru potențiali colonizatori ai planetei Marte, a selectat 100 de candidați și a început să îi testeze și să îi pregătească pentru misiunea care e programată pentru anul 2024.
Spectacolul se concentrează pe etapele finale ale acestui proces de selecție, începând din punctul în care ultimii 12 candidați își dispută câte unul dintre cele patru locuri disponibile în această călătorie fără retur. Totul ia forma unui reality show în cadrul căruia astronauții aspiranți devin staruri atipice, iar fiecare detaliu al vieților lor ajunge sub microscopul interesului public.