Teatrul  Național de Operetă și Musical „ION DACIAN”

Ca în fiecare an, la început de octombrie, Teatrul  Național de Operetă și Musical „ION DACIAN” anunță deschiderea noii stagiuni, Duminică 20 Octombrie 2019, Ora 18:00, cu spectacolul „Liliacul”, în regia lui Cătălin Voineag.

În perioada următoare publicul se poate delecta cu spectacole care au încântat și în stagiunile trecute, cum ar fi „Povestirile lui…Offenbach”  jucată în anul în care sărbătorim 200 de ani de la nașterea lui  Jacques Offenbach  sau „Țara Surâsului” , o operetă romantică în 3 acte compusă de Franz Lehár.

Vom încheia luna octombrie cu musicalul „Parcul de Distracții” un spectacol original pe muzica lui Andrei Tudor interpretat de soliștii Teatrului Muzical de Copii București împreună cu Orchestra și Corul Teatrului Național de Operetă și Musical „ION DACIAN” în colaborare cu Sipetul Artei. Invitatul special al spectacolului este îndrăgita actriță Anca Țurcașiu.

Luna noiembrie debutează cu spectacolul „Armonii de toamnă – Concert Fang Shuang” cu ocazia împlinirii a 70 de ani de relații diplomatice România – China, ca apoi, în perioada 7-10 Noiembrie 2019 să vă invităm la a III-a ediție a Festivalului „ION DACIAN”, un festival gândit ca un omagiu adus renumitului tenor român, prim-solist, regizor și director al Teatrului de Operetă din București.

Festivalul „ION DACIAN” se va deschide pe 7 Noiembrie 2019 cu „Opereta Fest – Gala Internațională de Operetă și Musical”  care pentru prima dată va avea și invitați de peste hotare: Yasko Fuji – Japonia și  Marianna Giulio & Georgia Giulio – Italia.

Festivalul va mai avea în program opera-pop Cenușăreasa, ce a avut premiera în luna iunie a acestui an, opera Liliacul și o nouă premieră, spectacolul de dans „Vitraliul unei Vieți” în coregrafia și conceptul regizoral al Andreei Toma.

Luna Decembrie are programată premiera  unui proiect ambițios, ale carui repeții au început încă din stagiunea trecută, prezentarea pentru prima dată în România a musicalului „Kiss me, Kate”, pe muzica compusă de legendarul Cole Porter, spectacol care a cunoscut un imens succes pe toate scenele lumii de la premiera din 1948 și până în zilele noastre.

Informații despre stagiunea 2019-2020, cât și calendarul spectacolelor și evenimentelor desfășurate la  Teatrul  Național  de Operetă și Musical „ION DACIAN”,  le puteti afla de pe  site-ul oficial: www.opereta.ro sau de pe pagina de facebook a teatrului: https://www.facebook.com/OperetaIonDacian/.

Biletele pentru primele spectacole au fost puse în vânzare atât online cât şi la casa de bilete a teatrului din Bulevardul Octavian Goga Nr.1 Sector 3.