La început de stagiune, Teatrul Stela Popescu prezintă trei dintre spectacolele sale publicului din ţară, în ipostaze diferite.

Spectacolul Anatomia unui clişeu de Alexandru Doru Spătaru, regia Chris Simion Mercurian va fi prezentat vineri, 23.09.2022, ora 19:00, în Sala de spectacole a Direcției de Cultură Oltenița.

Piesa pentru copii Micul prinţ după Antoine de Saint Exupery, concept și coregrafie Ioana Macarie va putea fi văzută sâmbătă, 01.10.2022, ora 17:00, la Teatrul de Animație Imaginario (Sala mică) Ploieşti în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret IMAGINARIUM organizat de Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Asociația Viitor Art.

Spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj, regia Dan Tudor va putea fi văzut duminică, 02.10.2022, ora 18:00, la Căminul Cultural din localitatea Șinca Nouă, județul Brașov, într-un spaţiu în care accesul la cultură este destul de dificil. Evenimentul este organizat de Societatea Croyevents SRL în parteneriat cu Primăria Comunei Șinca Nouă, proiectul fiind cofinanțat de Consiliul Județean Brașov din „Programul județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al județului Brașov a proiectelor culturale pe anul 2022”.

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu