Un nou model de restaurant a fost deschis în România, adaptat perfect nevoilor actuale ale consumatorilor – The Cloud Kitchen. Noul proiect inedit este disponibil doar pentru comenzi online și se adresează publicului familiarizat cu zona de food delivery, public care are un stil de viață ce se desfășoară într-un ritm alert, dar care își dorește servicii calitative, rapide și o gamă variată de preparate culinare proaspete pe care le poate comanda din același loc de încredere.  

 Bucătăria The Cloud Kitchen reunește 4 sub-branduri cu identități diferite și specific culinar variat, care satisfac toate gusturile și poftele, creând o experiență culinară magică, coborâtă parcă din nori: Pizzou, Polonik, Oalà și Burger Van Apaca.

 Gustul care te face să te simți în al nouălea cer la un click distanță și beneficiile unui restaurant virtual

Un restaurant de tip cloud kitchen, cunoscut și sub numele de dark kitchen sau ghost kitchen, deja un model de business de succes în alte țări, se bazează strict pe comenzile online și existența uneia sau mai multor bucătării satelit. Conceptul de food delivery nu este unul nou, însă cel de cloud kitchen este un upgrade benefic în această perioadă marcată de distanțare socială, ce presupune doar interacțiunea online între consumator și restaurant, dezvoltat odată cu schimbarea comportamentului de consum.

Oamenii își doresc să aibă acasă sau la birou aceeași experiență culinară pe care o pot avea într-un restaurant tradițional, doar la un click distanță și într-un timp cât mai scurt. Noul proiect, disponibil în București, vine în întâmpinarea cerințelor consumatorilor prin oferirea unor servicii prompte, în care calitatea și siguranța preparatelor este esențială. Toate acestea se reflectă atât prin alegerea atentă a ingredientelor și dorința de a livra preparate sustenabile, cât și în varianta în care este livrată mâncarea, ce pune consumatorul pe primul loc și îi oferă acestuia o experiență inedită a gustului.

În România, se estimează că piața de food delivery va ajunge la 600 de milioane de euro în următorii doi ani. Doar în perioada pandemiei, comenzile online au crescut de la 3% la 15%, contextul actual îndemnând consumatorii să apeleze tot mai mult la acest tip de serviciu.

The Cloud Kitchen este un restaurant disponibil doar pentru comenzi online, fără o locație de servire fizică, ce își orientează activitatea în zona în care se întâmplă toată magia, și anume, în bucătărie.

Acesta dispune de o bucătărie ultra-modernă, echipată conform celor mai înalte standarde, cu stații de lucru împărțite pentru fiecare specific culinar în parte, un loc în care gătitul este ridicat la rang de artă, iar preparatele care pleacă spre consumator sunt proaspete și gata să fie savurate.

Și pentru că se concentrează pe bucătărie, experiența adevărată se observă în farfurie, unde gustul desăvârșit al preparatelor este cel care face diferența!

Comanzi online, te bucuri de o masă offline de neuitat

 Meniul The Cloud Kitchen este variat și adaptat tuturor gusturilor, astfel că este imposibil să nu găsești un preparat pe care să nu îți dorești să îl încerci imediat.

Am putea spune că la fel cum cerul găzduiește mai mulți nori, asemănători, dar, totuși, atât de diferiți, The Cloud Kitchen are în bucătăria sa mai multe bucătării mai mici cu specific diferit, dar unite de același scop – acela de a oferi o experiență culinară de neuitat!

Cauți un restaurant cu pizza delicioasă, la un preț accesibil, pentru serile cu prietenii? Pizzou îți aduce cea mai apetisantă pizza scoasă direct din cuptor, perfectă pentru momentele în care tot ce îți dorești este o felie ispititoare de pizza.

Ți-e poftă de o supă? Polonik îți oferă cea mai gustoasă supă, cu sortimente pentru toate gusturile. Iar dacă ești în căutare de savoare în farfurie, de preparate în combinații clasice, dar reinterepretate într-un mod creativ, la Oalà găsești o multitudine de variante din care poți alege oricând.

Și nu în ultimul rând, The Cloud Kitchen aduce în bucătăria sa Burger Van Apaca, pentru cei care nu pot rezista tentației de a savura un burger delicios, gătit ca la carte, indiferent de momentul zilei. Burger Van Apaca livrează în zonele de vest ale Bucureștiului, în care multe dintre restaurantele din Capitală nu oferă astfel de servicii: Militari, Crângași, Regie, Drumul Taberei și Panduri.

Și pentru că știm cât de greu este să decidem câteodată ce vrem să mâncăm, de ce nu am lăsa uneori cerul să decidă? Până la urmă, poate e scris în nori ce vrei să mănânci astăzi!

Găsește-ți inspirația pe www.thecloudkitchen.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram The Cloud Kitchen și experimentează fiecare specific pe care norii ți-l recomandă!

Restaurantele The Cloud Kitchen – Pizzou, , Polonik Oalà și Burger Van Apaca sunt disponibile individual, momentan doar în București și pe platformele de food delivery Bolt Food, Tazz, Glovo și Foodpanda. 

Descoperă gusturile desprinse parcă din nori din bucătăria The Cloud Kitchen și bucură-te de un feeling divin de fiecare dată!