Tips&Tricks pentru un shopping eficient în perioada reducerilor de vară

În perioada 21 – 23 iunie, Băneasa Shopping City dă startul la summer shopping și nu oricum: la o achiziție de minimum 400 de lei, primești un Gift Card Băneasa în valoare de 100 de lei. Gift Card-ul poate fi folosit în toate magazinele din incinta centrului comercial până pe data de 31 iulie.

Achiziționează produse în valoare de 400 lei pe un singur bon valoric și vei primi unul dintre cele 1000 de gift card-uri de 100 lei. Astfel te poți bucura din plin de reducerile din cele peste 350 de magazine.

Shopping-ul în perioada reducerilor poate să devină mai tentant decât în orice perioadă a anului, de aceea trebuie să știi că există câteva tips&tricks de care să ții cont atunci când mergi la cumpărături.

Fă o listă cu ceea ce îți dorești

Cu siguranță sunt câteva piese pe care îți dorești să le ai în garderobă sau care necesită înlocuire. Fă o listă cu ele sau chiar notează-ți-le în telefon și încearcă să te ții de ea. Multitudinea de haine și oameni din magazine ar putea să îți distragă atenția de la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Cumpără piese cheie   

Concentrează-te pe piesele clasice care nu vor fi ieși din trend prea curând. Rochiile și cămășile clasice, jeanșii și jachetele sunt piese care nu se vor demoda și pe care le poți purta în toate sezoanele. Cumpără piese basic din materialele de calitate care vor rezista mult timp.

Alege accesorii potrivite pentru piese vestimentare variate

Poți să îți reîmprospătezi garderoba cu ajutorul accesoriilor. Gențile, pantofii și bijuteriile pot schimba cu totul o ținută astfel că profită de reduceri pentru a-ți achiziționa accesorii statement care să se potrivească cu cât mai multe ținute din dressing-ul tău.

Cea mai bună strategie de care trebuie să ții cont în această perioadă este să investești în piese pe care le poți purta în diferite stiluri.

Mixul unic al celor peste 350 de magazine, dintre care majoritatea branduri internaționale, iar 50 se găsesc în exclusivitate la nivel național, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte strategice care diferențiază Băneasa Shooping City de celelalte centre comerciale din București și din țară, oferind experiențe complete și memorabile, la cele mai înalte standarde.

Mai multe detalii despre campanie poți găsi pe www.baneasa.ro.

Despre Băneasa Shopping City:

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producții proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.