În prima versiune a seriei, motanul gri trebuia să fie Jinx, iar șoricelul maro era Jasper. Dar, de când au devenit Tom și Jerry acum 80 de ani, întreaga lume îi cunoaște sub aceste nume! La începutul lunii martie, la Boomerang, va avea premiera cel de-al cincilea sezon din cea mai recentă serie de aventuri ale acestor personaje, și anume „Tom și Jerry se dau în spectacol”!

Eroi atemporali

Încă din primele episoade, personajele Tom și Jerry au câștigat inimile telespectatorilor. Serialul a fost nominalizat la Oscar de nu mai puțin de 13 ori! Creatorii originali, William Hanna și Joseph Barbera, au creat, de asemenea, familia Flintstone sau Scooby-Doo. Generații succesive de caricaturiști au preluat ștafeta în producția acestui desen animat despre aventurile șoricelului și motanului, dar toți au păstrat cele mai importante caracteristici ale lui Tom și Jerry: întâmplări amuzante, ambuscade, urmăriri și evadări!  Urmăririle bine-cunoscute ale personajelor sunt specialitatea lui Chuck Jones, care a fost implicat în crearea unei alte perechi de personaje celebre, neobosite în eforturile lor de a se întrece reciproc: Wile E. Coyote și Road Runner.

Imaginea lui Tom s-a schimbat. Inițial, acesta mergea în patru labe. Cu toate acestea, partenerul său, Jerry, a arătat la fel pe tot parcursul seriei. O altă caracteristică a personajelor este, de asemenea, neschimbată: nici unul dintre ei nu rostește vreodată propoziții complete! Au fost doar câteva ocazii când au vorbit… de exemplu, atunci când Tom a cântat o serenadă într-un episod din 1992. Producătorii au decis de fiecare dată să arate o relație neobișnuită între animalele de companie.

Noul sezon „Tom și Jerry se dau în spectacol” la Boomerang

La începutul lunii martie, la Boomerang, va avea loc premiera celui de-al cincilea sezon din cea mai recentă serie a aventurilor eroilor preferați „Tom și Jerry se dau în spectacol”. Serialul se concentrează pe ceea ce spectatorii au iubit de ani de zile – capcane inteligente și rivalitățile dintre Tom și Jerry. Îi vom putea urmări și pe câinele Spike, fiul său Tyke sau șoricelul isteț Tuffy.

În noile episoade, eroii vor încerca să prindă un păianjen rapid, precum și să plece într-o excursie la Marele Canion, unde vor întâlni un mic coiot. La un moment dat, Tom își va găsi un prieten la grădina zoologică locală, iar Jerry va încerca să lanseze o mașină aeriană misterioasă.

Noile episoade din sezonul 5 „Tom și Jerry se dau în spectacol” vor avea premiera luni, 1 martie, la 15:55 la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 15:55.

Despre Boomerang

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).