Trubaduro, hub de entertainment on the go, lansează pe 18 aprilie, la Unirea Shopping Center, o experiență LIVE unică în România, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinație de quiz-uri de cultură generală, logică, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipă și jocuri în duel.

„Ne-am dorit să creăm un joc prin care să ascuțim spiritul competitiv, iar participanții să-și poată cunoaște mai bine prieteni, familia, colegii de birou, într-un mod distractiv. Random înseamnă o oră și jumătate de joc care îmbină abilități de logică, lucru în echipă și strategie. Pe 18 aprilie, în exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, în inima Bucureștiului, Random – jocul jocurilor este gata să înceapă și promite entertainment 100%. ” – a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

 Regulile jocului:

  • Fiecare ediție provoacă maxim 60 de participanți, împărțiți în 10 echipe, la peste o oră jumătate de joc și distracție.
  • Ca totul să fie cât mai random, există o aplicație mobilă dedicată jocului prin care fiecare echipă poate contoriza puncte, poate răspunde la întrebări și poate, la rândul său, să provoace la duel o altă echipă.
  • Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecărei ediții o echipă va fi declarată câștigătoare, titlu ce-i va aduce și un premiu care va fi anunțat pentru fiecare ediție în parte.
  • Jocul, întrebările și probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distracția echipelor noi dar și a celor ce revin la Random.

Primele două jocuri vor avea lor în zilele de joi (18 aprilie și 25 aprilie), urmând ca datele viitoare exacte să fie anunțate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook & Instagram.

Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele ediții sunt asigurate de crama-boutique Alira.  Avanpremiera lansării a avut loc pe 11 aprilie, cu susținerea BCR LEASING, Alira, dar și Pepsi și Doritos.

Despre Trubaduro

Trubaduro – hub de entertainment on the go a apărut în August 2017 din nevoia de divertisment a orașului.

Până în prezent în portofoliul Trubaduro exista jocul 100% interactiv Dinner with Murder ce se joacă în continuare la Distrikt 42, comedia Incident la Graniță ce se joacă în coproducție cu Teatrul de Artă București și, evenimentele corporate – teambuilding create special pentru companii.

Site: www.trubadu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/TrubaduroRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/trubadu.ro/

Despre Unirea Shopping Center

Magazinul Unirea Shopping Center, centrul comercial care deţine două centre comerciale – în Bucureşti şi în Braşov – reprezintă unul dintre primele mall-uri din România, renumite pentru poziționarea lor și pentru facilitățile oferite clienților și investitorilor.

Unirea Shopping Center este într-o continuă evoluție oferind, chiar în centrul orașului, magazine de top în Fashion și Beauty, Bijuterii, IT&C, Accesorii și Decorațiuni, dar și servicii de optică, supermarket și multe altele.

Etajul 4 este reprezentat de zona de relaxare. O selecție de restaurante formează aria de Food Court, în timp ce zona Lasermax promite distracție pentru toate vârstele. Magazinul Unirea Shoping Center beneficiază de propria parcare etajată pe 6 nivele, iar căile de acces de la metroul „Piața Unirii“ sunt situate exact în interiorul magazinului, acest lucru facilitând fluxul constant al clienților.