Mamma Mia!

Joi, 7 noiembrie, de la ora 19:00, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” va deveni spațiul de poveste al excelentei producții artistice pe muzica legendarei trupe Abba.

 Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi. sunt doar câțiva dintre protagoniștii musicalului „MAMMA MIA!” care vor da viață personajelor complexe, vor dansa și vor cânta hiturile „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, garantând, astfel celor prezenți experiența unui spectacol total și o seară de neuitat.

Cu energie debordantă, peste 70 de artiști și dansatori îi vor purta pe spectatori într-o poveste fascinantă despre dragoste și familie, plină de amuzament. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu momente coregrafice și sincronizări ce ating pefecțiunea, decoruri impresionante și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

Biletele pentru reprezentația programată pe 7 noiembrie, la Sala Sporturilor din Brașov pot fi achiziționate în format electronic de pe Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, la prețuri ce pornesc de la 79 lei.

Spectacolul de la Brașov face parte din cadrul turneului național „MAMMA MIA!”. Programul acestuia va continua cu noi reprezentații la: Bacău – 13 decembrie, Piatra Neamț – 14 decembrie, Iași – 15 decembrie,  Cluj-Napoca – 21 decembrie, București – 29 decembrie și Târgu Mureș – 21 februarie 2020.

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

 În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

DISTRIBUȚIE „MAMMA MIA!” BRAȘOV:

Loredana – Donna

Horia Brenciu – Harry

Cornel Ilie – Sam

Anca Sigartău – Rosie

Anca Țurcașiu -Tanya

Adrian Nour – Bill

Bianca Purcărea – Sophie

Sebastian Seredinschi – Sky