trupa umbra

Cazuti din Luna, noul single :umbra, este strigatul unei generatii care se vrea in normalitate. „Suntem atat de tineri, nici nu stim ce ne-asteapta, de parca acum aflam ca lumea e nedreapta” e felul trupei de a ii chema alaturi pe cei care se simt la fel.

Piesa castiga prin vocea Anei Coman, o completare perfecta pentru atmosfera visatoare a piesei.

Cazuti din luna este inregistrata de Daniel Olteanu si beneficiaza de un clip produs de o echipa condusa de producatorul Horia Cucută; Scenograf: Alina Caprian; Camera: Vlad Giogu, Alex Sanda, Horia Cucută; Edit & colorizare: Horia Cucută; Animații: Ana Iuteș.

:umbra cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai incă întrebarea potrivită, pentru că răspunsul o să vină de la sine.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.

:umbra înseamnă

Mihai Alexandru Tacoi – voce principală și chitară

Matei Pușcaru – chitară bas și backing vocals

Cristi „Chinezu” Constantin – baterie