Boomerang vă invită să urmăriți un nou program, unde rolul principal îl joacă animațiile preferate ale celor mai mici telespectatori. „Locul de joacă Boomerang” oferă o mulțime de atracții, iar cei mici își vor aminti de cele mai interesante aventuri ale lui Bugs Bunny, Marelui Mike sau Agentului Binky. Apărătorii Regatului, o nouă animație, se vor alătura faimoasei echipe pentru prima dată. Emisia va începe de la 1 septembrie!

Cel mai bun loc de joacă este cel cu aventuri uimitoare și distracție nesfârșită. În „Locul de joacă Boomerang”, personaje îndrăgite îi invită pe cei mici să le urmărească năzbâtiile amuzante. Marele Mike are parte de situații deranjante, care nu îl lasă să se bucure deloc de un pui de somn.  Pug-ul este la fel de inteligent și curajos pe cât este drăguț – nicio provocare nu este prea mult pentru el! Grupul PURST (Patrupede în Univers) îl vor ajuta pe Agentul Binky să își salveze familia de la alte probleme. Cățelul Pat este, de asemenea, curajos și o apără pe Lola de vicleanul Victor. Bugs Bunny, alături de Duffy Duck și Tweety, îi vor face pe copii să râdă cu umorul lor binecunoscut, în timp ce ursul Grizzy va face orice numai să facă pace cu răutăcioșii lemingi.

Apărătorii Regatului, o nouă animație Boomerang, se alătură tuturor eroilor! Grupul vioi, condus de lupul Luke, va face față tuturor provocărilor. Când o amenințare se apropie în mod neașteptat, ei formează împreună un robot gigantic, care cântărește mai mult de 50 de tone și care se poate zbura. Întreaga acțiune este însoțită de un strigăt special: „Apărătorii Regatului, este timpul!”, care este motto-ul operațiunii de salvare.

„Locul de joacă Boomerang” va avea premiera marți, 1 septembrie, la ora 18:00. Programul poate fi urmărit în fiecare zi, de la ora 18:00, și, în reluare, de la ora 10:00.

Despre Boomerang 

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).