Fanii îl recunosc de la televizior, din cele mai populare seriale turcești „Suleyman Magnificul” și „Dragoste Infinită”, iar miercuri aceștia au avut posibilitatea să îl vadă pe Burak Özçivit în realitate, în AFI Cotroceni. Prezent la inaugurarea celui mai nou magazin cu articole vestimentare AC & CO, actorul a fost întâmpinat în AFI Cotroceni de mii de fani care abia așteptau să îl cunoască mai mult decât de pe micul ecran.

Ne bucurăm că cel mai mare mall din România a fost astăzi gazda unui întâlniri emoționante dintre Burak Özçivit și fanii săi care îl cunoașteau până acum doar de pe micul ecran. Acesta nu poate fi decât începutul unei veri ca în filme, la AFI Cotroceni” a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Informații despre campanie pot fi accesate pe site-ul și pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.