WarnerMedia a anunțat astăzi doi membri noi care se alătură echipei de conducere proaspăt formată pentru divizia dedicată copiilor din EMEA. Monika Oomen a fost numită Head of Brand, Communications and Franchise Management Kids EMEA. Lars Wagner se alătură ca Heads of Kids Channels, CEE.

Monika Oomen va lucra alături de Vanessa Brookman, Head of Kids EMEA. Oomen este responsabilă pentru dezvoltarea și implementarea brandului și a strategiei de comunicare în întreaga regiune pentru brandurile dedicate copiilor și familiilor, ale companiei Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito și Boing, inclusiv francizele și serviciile sale pe platforme liniare și digitale. Înainte de a se alătura WarnerMedia, Oomen a ocupat mai multe funcții de conducere la Disney, cea mai recentă fiind funcția de director executiv în departamentul de strategie de marketing pentru regiunea EMEA.

De asemenea, Lars Wagner va lucra alături de Vanessa Brookman și va prelua funcția de Head of Kids Channels, CEE începând cu 1 iulie. Wagner va fi responsabil pentru gestionarea platformelor WarnerMedia Kids din regiunea CEE, inclusiv servicii VOD, canale liniare, YouTube, site-uri web și social media. Wagner va conduce echipele locale de programare, prezentare, marketing, PR și digital. Wagner se alătură WarnerMedia cu peste 13 ani de experiență în domenii pentru copii și familie. A deținut funcția de Chief Marketing Officer la compania germană de jucării Playmobil. Recent, a lucrat pentru Schleich, dezvoltându-și strategiile de conținut. Înainte de aceasta, Wagner a lansat și a gestionat alte câteva branduri de divertisment premium Disney, ViacomCBS și Discovery, pe toate punctele digitale de contact, inclusiv conținut video online, platforme de socializare și aplicații interactive de jocuri.

Vanessa Brookman, Head of Kids, WarnerMedia EMEA: „Monika și Lars aduc o experiență bogată în domeniul divertismentului pentru copii și familie, și au demonstrat excelență în ceea ce privește inovația, leadershipul și competența digitală. Au experiențe remarcabile în crearea de branduri, servicii și produse puternice și profitabile. Avem aspirații foarte mari pentru divizia noastră pentru copii și familie, atât în ceea ce privește portofoliul nostru existent de mare succes, cât și dezvoltarea interesantă a ofertei HBO Max pentru copii și familie și sunt convins că Monika și Lars ne vor ajuta să excelăm în realizarea obiectivelor.”

Monika Oomen, Head of Brand, Communications and Franchise Management, WarnerMedia: „Sunt încântată să mă alătur unei companii cu branduri atât de iubite de copii și familii din întreaga lume. În special, mă bucur să fiu implicată în procesul de armonizare furnizare de conținut de înaltă calitate, cu subiecte relevante, globale, precum schimbările climatice, cu inițiative precum Campionii Climei. Având în față o rețea de conținut incredibil de puternică, Hanna-Barbera Studios Europe, nu mă pot gândi la un loc de muncă mai inspirat. Aștept cu nerăbdare să mă bazez pe moștenirea puternică și calitatea conținutului și să creez destinații care să îmbrățișeze viitorul divertismentului pentru copii. ”

Lars Wagner, Head of Kids Channels, CEE, WarnerMedia: „WarnerMedia are o dedicare admirabilă pentru conținutul de cea mai bună calitate pentru copii și familiile lor și o echipă foarte talentată la care abia aștept să mă alătur. Pentru mine, misiunea de includere pe care o promovează brandurile pentru copii WarnerMedia este una interesantă și importantă. Aștept cu nerăbdare să contribui la succesul continuu în construirea unei afaceri moderne pentru copii și familie în toată regiunea CEE. ”

Despre WarnerMedia

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T). Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.