Pe 20 și 21 aprilie, canalul TV a pregătit telespectatorilor patru celebre filme SF, cu Sigourney Weaver în rolul principal. Ea o interpretează pe Ellen Ripley, o eroină angrenată într-o permanentă luptă cu o specie extraterestră, specie capabilă să elimine omenirea.

Seara de sâmbătă debutează la Paramount Channel cu Alien (1979), în regia lui Ridley Scott, care se va difuza de la ora 22:00. Lungmetrajul câștigător de Oscar urmărește povestea navei Nostromo care, în drumul înapoi spre Terra, primește un mesaj de urgență, care îi schimbă traiectoria. Echipajul descoperă ulterior epava unei nave spațiale la bordul căreia se află reprezentanții unei specii extraterestre. Unul dintre ei ajunge pe Nostromo, iar Ripley face tot ce-i stă în puteri să-i țină piept.

Filmul Aliens – Misiune de pedeapsă (1986) va putea fi vizionat tot pe 20 aprilie, de la ora 00:30. În regia celebrului James Cameron, lungmetrajul surprinde aventurile lui Ripley, singurul supraviețuitor de pe Nostromo. După ce a trecut  printr-un „somn” de aproape 60 de decenii,  ea e readusă la viață și trimisă înapoi pe planeta unde a întâlnit creatura care încă îi dă coșmaruri, planetă pe care, între timp, s-au mutat o întreagă comunitate. Numai că, între timp, coloniștii au pierdut legătura cu Terra, iar Ripley se așteaptă la ce e mai rău, în ciuda faptului că e însoțită de pușcași marini.

Pe 21 aprilie, de la ora 22:00, Ripley ajunge pe planeta Fiorina „Furia” 161, populată exclusiv de foști pușcăriași de sex masculin dedicați menținerii celibatului. Ce lupte va purta și ce vor mai face extratereștrii aflați duminică seara în filmul Alien³ (1992), regizat de acum celebrul, atunci debutantul în lungmetraj David Fincher. Din distribuție mai fac parte Charles Dance și Lance Henriksen.

Tot pe 21 aprilie, de la ora 00:25, va putea fi vizionat Alien:Renașterea (1997), cu acțiunea plasată la 200 de ani de la evenimentele de pe Fiorina 161. Ripley reintră în acțiune, însă nu mai e tocmai eroina familiară nouă și nici cine crede a fi. Pe lângă Sigourney Weaver, distribuția lungmetrajului regizat de Jean-Pierre Jeunet e completată de Winona Ryder și Ron Perlman.