Private Tailors organizeaza in luna mai workshop-ul de croitorie si strategii de promovare, ce reprezinta baza croitoriei pentru incepatori, unde veti invata sa realizati o tinuta formata din 2 piese urmata de strategia de promovare, management si marketing.

Veti afla cateva tips & tricks pentru a deprinde mai usor tainele croitoriei, si cum sa fie acestea rasplatite atat in online, cat si offline.

Atelierul va incepe sambata, 8 mai de la orele 12:00 la sediul Private Tailors din Str. G-ral. Constantin Budisteanu nr. 12, si este impartit in 4 cursuri a cate 4 ore fiecare.

Frecventa acestora este o data  pe saptamana, in fiecare sambata, astfel:

– o ora  teorie, temele abordate fiind: PR / marketing / management.

– trei ore practica, in care veti realiza tipare, veti croi si coase la masina o tinuta formata la alegere din: pantalon sau fusta si tricou/vesta sau bluza.

Acest curs semnat Private Tailors este reprezentat de catre:

Razvan Radu: A crescut printre mașinile de cusut, mama lui lucrând în industria modei masculine; imediat după terminarea studiilor a început aventrura sa în această industrie. Are peste 10 ani de experiența în moda masculină și este acreditat ca Proiectant Vestimentar și Croitor. Răzvan pune accent pe calitate, creativitate și confort.

Sava Ionut Daniel: fashion & art PR, avand peste 12 ani de experienta in domeniul modei. Un fin cunoscator al podiumurilor internationale, si-a facut un nume in aceasta industrie cu proiecte realizate in timpul Paris Fashion Week, London Fashion Week, Serbia Fashion Week alaturi de branduri si designeri romani, prin evenimente desfarurate in ambasade, insitutii culturale, sau galerii de arta. Ii place sa adune oamenii impreuna in proiecte de succes si sa faca brandurile sau designerii cunoscuti.

Perioada inscrierilor 26 aprilie – 5 mai, iar cursurile vor incepe pe 8 mai, sambata.

Pret: 299 lei, ce include:

– logistica necesara  pentru partea practica: materiale, tipare, instrumente de masurat si cele 2 produse realizate in cadrul workshopului

– partea teoretica

– sedinta foto/video cu tinuta finala