Începând din acest an, românii au la dispoziție Zbor24 – o nouă platformă de căutare de bilete de avion la prețuri mici și planificare a întregii călătorii.

Cu o bază de date amplă, ce cuprinde bilete de avion de la peste 400 de companii, și cu un motor de căutare rapid și complex, ce generează rezultate în 30 de secunde, Zbor24 propune o abordare inovatoare pentru piața locală de rezervări de bilete de avion, prin serviciile integrate și cu valoare adăugată pe care le oferă.

Astfel, clienții au posibilitatea rezervării prin Zbor24.ro atât a biletelor de avion, a cazării, cât și a transferului de la aeroport în locațiile alese. În plus, prin intermediul serviciului de asistență online sau în varianta telefonică 24/7, platforma asistă călătorii în realizarea check-in-ului, în obținerea vizelor și actelor necesare pentru călătorie

Serviciul Zbor24 a luat naștere din dorința de a face din planificarea vacanței sau călătoriei perfecte o activitate plăcută pentru oricine. Din acest motiv, platforma oferă funcționalități integrate unice pe piața din România; pe lângă opțiunea de a rezerva bilete de avion și hoteluri, clienții beneficiază și de suport în caz de modificare sau anulare zboruri. Echipa Zbor24 identifică întotdeauna soluții în favoarea clienților, oferindu-le rambursare, schimb de dată sau vouchere de la companiile aeriene care pot fi utilizate pentru călătoriile ulterioare.

”Ne-am dorit să oferim tuturor posibilitatea planificării unei călătorii fără a avea nesiguranța că nu pot controla toate aspectele acesteia sau că există costuri ascunse. Astfel, am conceput un motor de căutare performant, intuitiv, ușor de folosit, care să acopere toate nevoile călătorilor. Motorul nostru este în sine un serviciu integrat pentru că poate combina între ele curse ale companiilor aeriene de linie și cursele low-cost, acest lucru fiind imposibil de obținut prin căutări de bilete de avion direct de la companiile aeriene. Zbor24.ro are acces la peste 20 de furnizori de oferte de zbor, ceea ce înseamnă că dispunem de toate combinațiile posibile și existente de zbor”, a declarat Victor Afteni, Co-fondator Zbor24.ro.

Clienții Zbor24 beneficiază de sugestii de curse potrivite ținând cont de cerințele indicate, data de plecare, destinația, numărul de pasageri, bagaj, tipul de zbor, etc. Primele rezultate afișate sunt cursele directe, la cel mai avantajos preț, iar costurile sunt prezentate absolut transparent.

”Consultanța pe care o oferim este foarte importantă pentru că îi ajutăm pe clienți să evite încurcături legate de lipsa unor documente importante precum vizele sau alte acte notariale necesare în anumite cazuri dar și evitarea unor extra costuri de zeci de euro care pot apărea în lipsa unui check-in corespunzător înainte de zbor. Astfel, oferim asistență gratuită în completarea cărților de îmbarcare, expedierea acestora prin e-mail și anunțarea despre obligativitatea prezentării acestora la aeroport”, a completat Ionel Gonța, Co-fondator Zbor24.ro.

Echipa Zbor24 este formată din profesioniști cu experiență, care au fost instruiți în domeniu și care sunt pregătiți să ofere asistență fiecărui caz în parte. Aceștia adresează întrebările necesare ca să identifice exact necesitățile pasagerilor și le oferă cele mai bune variante, iar interacțiunea continuă chiar și după procurarea biletelor. La orice solicitare, pasagerii primesc mereu răspuns și ajutor pentru ca vacanța lor să corespundă așteptărilor.

Detalii despre Zbor 24.ro

Serviciul Zbor24.ro este un motor inteligent de căutare și vânzare de bilete de avion, la prețuri mici. Cererile se efectuează în timp real, în cel mult nouă secunde, iar baza de date conține bilete de la peste 400 de companii aeriene. Pe site-ul zbor.24.ro clienții  găsesc oferte excelente, prețuri corecte, serviciu de suport și asistență non-stop și un selector convenabil.

Serviciul suport Zbor24.ro este disponibil online prin chat-ul de pe site, Messenger, Whatsapp, Telegram, prin e-mail la adresa contact@zbor24.ro și la telefon la numărul +40 3178 11110. Toate 24/7. Zbor24.ro dispune de canal Telegram în care sunt oferite informații utile despre oferte de zbor, sfaturi utile și recomandări de călătorii.