Grupul Zentiva își consolidează prezența în Grecia prin semnarea unui parteneriat cu compania Lavipharm pentru reprezentarea, promovarea și distribuția produselor farmaceutice în Grecia. Cu o prezență solidă în Europa, grupul continuă să își consolideze capacitățile și oferta de servicii, prin parteneriatul cu Lavipharm.

 Suntem foarte mândri să ne consolidăm prezența în Grecia, unde vrem să jucăm un rol cheie prin furnizarea de mai multe medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile, de care oamenii depind în fiecare zi. Zentiva și-a unit forțele cu Lavipharm pentru a stabili o prezență puternică în piața din Grecia și pentru a consolida poziția Zentiva în Europa„, a spus Xavier Lasserre, Head of Commercial, grup Zentiva. „Prin acest nou parteneriat, suntem convinși că împreună vom aduce valoare pacienților din Grecia.”a adăugat Xavier Lassere.

 „Cooperarea noastră cu Zentiva, o companie producătoare de medicamente generice, lider la nivel internațional, îmbunătățește și mai mult prezența noastră comercială în categoriile terapeutice pe care le operăm în mod tradițional cu mare succes, cum  ar fi în cardiologie, sistemul nervos central și urologie”, a spus Panagiotis Giannouleas, COO și Country Manager Lavipharm. „Punctele noastre forte și portofoliile extinse de produse se completează reciproc. Echipele noastre dedicate lucrează energic împreună pentru a construi un parteneriat puternic, care să conducă la satisfacerea mai bună a nevoilor pacienților.”

Despre Zentiva

Zentiva este un producător de medicamente accesibile de înaltă calitate, care deservește pacienți din Europa și nu numai. Având o echipă dedicată de peste 4.500 de angajați și o rețea de fabrici de producție, inclusiv fabricile de top din Praga și București, Zentiva dorește să devină unul dintre cei mai importanți producători de medicamente de marcă și generice din Europa pentru a satisface mai bine nevoile medicale zilnice ale oamenilor.

La Zentiva, credem că serviciile medicale sunt un drept, nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de un acces mai bun la medicamente la prețuri accesibile și la asistență medicală de înaltă calitate. Lucrăm în parteneriat cu medici, farmaciști, distribuitori, autoritățile de reglementare și guverne pentru a oferi soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții.