Taco Bell Zilele Taco Bell

În urmă cu doi ani, pe 12 octombrie, Taco Bell punea pe harta României primul restaurant, în centrul comercial Băneasa Shopping City din București, unde până acum aproximativ 1 milion de clienți s-au bucurat de experiențe culinare inedite. Peste 4 milioane de clienți au trecut pragul restaurantelor Taco Bell, curioși să guste renumitul Taco, unul dintre cel mai iubite și cumpărate produse din meniu. De pe mesele clienților nu puteau să lipsească Crunchwrap Supreme, Fajita Burrito, Quesadilla sau cel mai nou produs, Naked Chicken Taco.

Taco Day pentru toți fanii din lume

 În 1962, Glenn Bell le făcea cunoscut californienilor primul taco de la Taco Bell. Succesul nu a întârziat să apară întrucât gustul unic, de inspirație mexicană, descoperit, redescoperit și îndrăgit de toți fanii, a străbătut întreaga planetă, ba chiar în diverse forme și arome, precum Taco`n Taco, un taco într-un taco, sau Naked Chicken Taco, un snițel de pui în forma de taco.

Cu această ocazie, în perioada 4-12 octombrie, fanii sunt așteptați la #zileletacobell în restaurantele Taco Bell din țară, cu un meniu aniversar, care include 4 tacos, alături de 2 porții de cartofi sau de nachos și 2 băuturi răcoritoare, la un preț promoțional.

 Despre Sphera Franchise Group S.A.

 Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Despre Taco Bell Corp. Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea mai mare rețea de tip”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.