Tommy Hilfiger anunță că piloții de Formula 1™️ George Russell și Lewis Hamilton au purtat două ținute TOMMY HILFIGER în timpul weekend-ului 23-25 august 2024, dedicat lui Zandvoort Grand Prix din Țările de Jos. Pe măsură ce Formula 1 îmbină lumile motorsportului, modei și divertismentului, weekendul de curse și zona paddock-ului sunt din ce în ce mai urmărite ca un moment de modă captivant de către fani, atât pentru piloți, cât și pentru VIP-uri.

Înainte de antrenamente, George a purtat un palton Crombie bej, împreună cu o pereche de pantaloni chino wide-leg, în aceeași culoare, completând ținuta cu un pulover smart casual, realizat cu țesătură mlodel herringbone și adidași albi, toate din colecția Toamna 2024. În ziua cursei, George a purtat un blazer bleumarin închis, cu două rânduri de nasturi, și cu pantaloni chino wide-leg, bej, asortați cu un tricou casual în dungi, de culoare roșu specifică brandului, și adidași albi, toate din colecția Toamna 2024.

Înainte de antrenamente, Lewis a purtat un tricou polo rugby alb, cu detalii roșii dinamice, împreună cu o pereche de pantaloni din denim wide-leg, ambele piese din noua colecție TOMMY JEANS Game Day, care se va lansa pentru Toamna 2024. În ziua cursei, Lewis a purtat și un trening roșu, o ținută direct din arhivele TOMMY HILFIGER. Pantalonii sunt din colecția Hilfiger Athletics, lansată în 1998, care a fost prima colecție de echipamente de performanță a brandului, combinând estetica sportivă cu echipamente tehnice. Jacheta este realizată în stilul clasic din 2008, având detalii cheie, inclusiv fermoar frontal drept, steagul color-blocked pe guler, manșete și tiv, și numele HILFIGER scris cu litere albe pe spate – un omagiu adus moștenirii nautice a brandului și stilului atemporal de navigație.

Originar din New York City, TOMMY HILFIGER este definit de mostenirea sa Americana, atemporală. Inspirat de o dorință constantă de a scrie noi reguli pentru moda americană și cultura pop, TOMMY HILFIGER creează uniforma modernă pentru un stil de viață aspirațional. Întotdeauna reîmprospătând codurile stilului american, brandul este cunoscut pentru colectiile sale Sportswear si Denim, clasice dar modernizate.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind hashtag-urile #TommyHilfiger, @TommyHilfiger și @TommyJeans.

UNDE:     ZANDVOORT GRAND PRIX 2024

CÂND:      23–25AUGUST, 2024

Credit Imagini: Echipa Mercedes- AMG Petronas F1

  Credit Imagini: Getty Images