Omul gospodar își face vara sanie și iarna car! spune un proverb. În același spirit, Mixit deschide precomenzile pentru Marele Calendar de Crăciun 2024, o ediție specială care promite să încânte atât copiii, cât și adulții, printr-o serie de surprize și inovații. Clienții pot profita de o reducere de 31 de lei pentru achiziționarea calendarului de pe site, reducere disponibilă doar până la 30 septembrie 2024.

Anul acesta, Calendarul de Advent Mixit aduce o noutate deosebită: după deschiderea fiecărei cutiuțe, aceasta se transformă într-un compartiment al unui trenuleț de Crăciun. Acest trenuleț este format din patru vagoane și o locomotivă, iar la finalul procesului de descoperire a surprizelor, copiii vor putea asambla un decor cu o lungime de peste 1,2 metri. „Am dorit să adăugăm o dimensiune jucăușă și interactivă calendarului nostru de Advent, care să aducă bucurie nu doar prin produse, ci și prin creativitate. În fiecare an încercăm să avem un calendar și mai complex decât în anii precedenți, iar cel din 2024 este cel mai plin și mai inovativ de până acum”, a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Calendarul de Advent 2024 include 26 de surprize, dintre care două vor fi dezvăluite în zilele speciale de Moș Nicolae și Ajunul Crăciunului. Selecția de produse din acest an include unele dintre cele mai îndrăgite bunătăți din oferta Mixit, dar și noutăți absolute. Clienții se vor putea bucura de o varietate de musli, fructe liofilizate, biluțe cremoase și chipsuri de mere și nucă de cocos. De asemenea, calendarul include și bunătăți de sezon precum terciul de Crăciun sau Mixitka de Crăciun, iar anul acesta a fost adăugată o nouă rețetă specială de biluțe cremoase.

„Ne dorim să oferim clienților noștri un calendar de Advent plin cu gustări delicioase, dar și o experiență unică. Anul acesta, trenulețul de Advent va fi un companion alături de care familiile vor călători până în ziua de Crăciun și pe care îl vor putea folosi și ulterior”, a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Calendarul este disponibil pentru precomandă acum pe www.mixit.ro, la un preț special redus, pentru cei care doresc să își asigure acest produs exclusiv în ediție limitată. Dimensiunile calendarului sunt de 50 x 28 x 10 cm, iar fiecare compartiment este gândit pentru a aduce bucurie și câte o surpriză delicioasă în fiecare zi din luna decembrie până la Crăciun. Calendarele comandate, și orice alte produse incluse într-o comandă ce conține și un Calendar de Crăciun Mixit, vor fi expediate la mijlocul lunii octombrie.

Despre Mixit

Mixit este un magazin online în care clienții își pot crea propriul mix de cereale, müsli, fructe uscate și nuci preferate. În prezent, pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergii la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.