Logitech G, marcă a Logitech și principal inovator de tehnologii și echipamente pentru gaming, va da startul Logi PLAY 2024, pe 17 septembrie 2024. Evenimentul principal va prezenta lansări de produse noi, anunțuri de parteneriate și activări captivante ale comunității. Logitech G își invită comunitatea și fanii să urmărească evenimentul transmis in live stream, prin înscriere cu adresa de email pe pagina Logi PLAY.

Logi Play întărește angajamentul Logitech G de a depăși granițele tehnologiei de gaming și de a promova o comunitate care prosperă în creativitate și inovație. Logi PLAY 2024 vine cu beneficii pentru toată lumea, de la profesioniștii esports până la jucătorii ocazionali, evidențiind devotamentul mărcii pentru a îmbunătăți experiența de gaming.

În coordonare cu evenimentul Logi PLAY, partenerii din retail și creatorii din toată Europa vor da startul Logi PLAY Days, 13 zile consecutive de concursuri și oferte speciale pentru unele dintre cele mai comercializate echipamente Logitech G. În perioada 17 – 29 septembrie, zilele #LOGIPLAYDAYS vin cu reduceri la mouse-uri, tastaturi, căști, microfoane și multe alte echipamente pentru gaming. În România consumatorii pot găsi oferte la Altex, eMAG, Flanco și PC Garage.

CE: Logi PLAY 2024 este cel mai mare eveniment Logitech G care celebrează gamingul, cu transmisii în live streaming din locații cum ar fi Paris, Berlin, Shanghai, Tokyo, Sydney, Madrid, Sao Paulo, Silicon Valley și multe altele.

CÂND: 17 septembrie 2024 la ora 20.00

UNDE: Evenimente transmise în streaming din locații precum Paris, Berlin, Shanghai, Tokyo, Sydney, Madrid, Sao Paulo, Silicon Valley și multe altele, pentru ca fanii de pretutindeni să poată participa. Logi PLAY va fi difuzat live pe canalele de streaming oficiale ale Logitech G, inclusiv Twitch, YouTube, Facebook, Douyin, și Bilibili începând cu ora 19.30.

HIGHLIGHTS:

  • Lansări de produse în exclusivitate: fii primul care vede și încearcă cele mai noi periferice și accesorii pentru gaming Logitech.
  • Panels : alătură-te discuțiilor cu experții din industrie despre viitorul si progresele tehnologice din gaming si esports.
  • Demonstrații interactive: experimentează demonstrații practice ale celor mai recente tehnologii și softwares.
  • Networking Opportunities: conectează-te cu alți jucători, dezvoltatori și profesioniști din industrie.

Despre Logitech G

Logitech G,  brand al Logitech International, este liderul global în echipamente de gaming pentru PC și consolă. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouse-uri, căști, mousepad-uri și produse de simulare, cum ar fi volane și flight sticks, toate posibile prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru industria de gaming. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Găsiți Logitech G la www.logitech.com sau pe blogul companiei.

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A și/sau ale afiliaților săi din S.U.A. și din alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei la logitech.com.