Glovo, platforma multi-categorie, care oferă acces la o varietate mare de produse, continuă dezvoltarea portofoliului de restaurante partenere și listează oferta Happy Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, care a deschis în mai 2024 prima unitate din România, într-un mall din Capitală.

 Astfel, în secțiunea „Restaurante”, utilizatorii Glovo din București au acum posibilitatea de a alege dintr-o selecție de peste 160 de produse ale restaurantului Happy, din multiple categorii precum salate, burgeri, paste, o varietate mare de sushi, dar și specialități din porc, pui, vită și pește, precum și deserturi sau meniuri pentru copii.

Happy este un grup de restaurante destinate întregii familii, cu peste 40 de locații în Europa. Mai mult, compania anunță că intenționează să se extindă pe plan local,  deschizând noi restaurante în viitorul apropiat.

Totodată, pentru doi ani consecutiv, în 2022 și 2023, Happy a fost desemnat ,,Cel mai bun restaurant din Londra’’ de către British Restaurant Awards și premiat  în 2023

pentru ,,Cea mai bună echipă de ospitalitate’’ și  ,,Cea mai bună experiență culinară’’.

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Despre Happy

Happy Restaurants este un lanț de restaurante din Bulgaria, Spania și Marea Britanie, cu 30 de ani de experiență. Calitatea exclusivă a mâncării și standardul înalt al serviciilor sunt motivele pentru care Happy este un brand de top. Lanțul se mândrește și cu cel mai mare număr de restaurante din Bulgaria, situate în centrul orașelor mari sau de-a lungul autostrăzilor și drumurilor principale. Pe lângă brandul Happy, compania noastră a creat și dezvoltă și alte branduri.