Logitech G, brand al Logitech și lider inovator în tehnologii și echipamente pentru jocuri video, anunță lansarea Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, un mouse cu design premium, conectivitate dual wireless, tracking precis și performanță fiabilă, dedicat tuturor utilizatorilor.

Jucătorii știu că echipamentul lor trebuie să ofere performanță, confort și fiabilitate pentru eficiență maximă. Când ne referim la mouse-uri de gaming, acest lucru înseamnă performanță wireless cu latență scăzută, control de precizie și sincronizare perfectă cu mișcările, în special având în vedere tempoul și agilitatea necesare.

„Dezvoltăm în permanență tehnologia și inovația noastră LIGHTSPEED, astfel încât toată lumea să se poată bucura de o experiență de joc wireless”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming. „Tehnologia noastră LIGHTSPEED, împreună cu senzorii noștri HERO, a avansat până în punctul în care toți jucătorii, de la sportivii profesioniști eSport de elită din lume până la jucătorii începători, știu că pot avea încredere în produsele Logitech G pentru a performa de fiecare dată. Cu G309 LIGHTSPEED, am adus aceeași tehnologie de vârf, inclusiv senzorul HERO 25K, compatibilitatea POWERPLAY și LIGHTSPEED wireless – toate la un preț accesibil.”

Mouse-ul de gaming G309 LIGHTSPEED este compatibil POWERPLAY, ceea ce le permite jucătorilor să alimenteze G309 fără o baterie AA în interior, dacă achiziționează sistemul de încărcare wireless Logitech G PowerPlay, care este vândut separat. Acest lucru reduce greutatea cu 18g (greutatea bateriei alcaline).

Dispunând de asemenea de senzorul HERO 25K extrem de eficient din punct de vedere energetic, G309 oferă peste 300 de ore de joc continuu la o rată de raportare de 1 ms în LIGHTSPEED pe o singură baterie alcalină AA.  Durata de viață a bateriei este de peste 600 de ore la o singură baterie alcalină AA în modul Bluetooth . Chiar și cu atât de multă tehnologie în interior, Logitech G309 LIGHTSPEED nu este greu sau voluminos.  Este durabil, dar compact și ușor, cântărind doar 86 de grame cu o baterie alcalină AA și 68 de grame fără baterie alcalină AA atunci când este asociat cu POWERPLAY.

Logitech G309 LIGHTSPEED folosește tehnologia wireless exclusivă LIGHTSPEED de la Logitech G pentru o experiență de joc de înaltă performanță, mai rapidă în comparație cu majoritatea mousilor cu fir. Combinând performanța wireless LIGHTSPEED cu senzorul HERO 25K de la Logitech G, G309 este capabil să atingă performanța, oferind în același timp capacitate de răspuns și precizie excepționale, 400 IPS și o sensibilitate de până la 25.600 DPI.

În plus, LIGHTSPEED wireless le permite jucătorilor să conecteze două dispozitive LIGHTSPEED la un singur receptor utilizând Device Pairing Tool din G HUB. Jucătorii pot alege să opereze G309 LIGHTSPEED cu același receptor precum cel al tastaturii de gaming Logitech, inclusiv folosind tastatura Logitech G515 TKL LIGHTSPEED lansată recent.

Exclusiv pentru Logitech G, G309 LIGHTSPEED este echipat cu switch-uri hibride optico-mecanice LIGHTFORCE pentru o viteză incredibilă, fiabilitate și acționare precisă, cu un răspuns clar. LIGHTFORCE folosește părți de contact galvanice în cadrul comutatorului care funcționează la fel ca switch-urile mecanice pentru a menține senzația de precizie. Declanșatoarele optice și mecanice sunt proiectate la unison, oferind performanță maximă în joc. Switch-urile hibride LIGHTFORCE oferă o acționare optică fiabilă, cu latență ultra scăzută, combinată cu cele mai bune atribute ale clicurilor mecanice clare și tactile.

 Preț și disponibilitate

Disponibil în versiunile de alb și negru, mouse-ul wireless de gaming Logitech G309 LIGHTSPEED va fi disponibil pe LogitechG.com, și la partenerii locali la un preț de vânzare recomandat de 445 RON. Vă rugăm să vizitați website-ul și blogul nostru pentru informații suplimentare.

 Despre Logitech

 Logitech proiectează soluții hardware compatibile cu software care ajută companiile să prospere și aduce oamenii împreună atunci când lucrează, creează, se joacă sau fac streaming. Ca punct de legătură între oameni și lumea digitală, misiunea noastră este de a extinde potențialul uman într-un mod pozitiv

 pentru oameni și planetă. Fondată în 1981, Logitech Internațional este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Găsiți Logitech și celelalte mărci ale sale, inclusiv Logitech G, la www.logitech.com sau pe blogul companiei.

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și/sau ale afiliaților săi în S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei la www.logitech.com..

(LOGII)