Golden Drum a anunțat oficial finaliștii competiției din acest an. După o revizuire atentă a tuturor înscrierilor, juriile au selectat cele mai remarcabile lucrări atât în cadrul competiției principale, cât și în competiția Young Drummers.

Câștigătorii vor fi dezvăluiți în cadrul Galei Premiilor Golden Drum, susținută de Mastercard, pe joi, 10 octombrie, în Portorož, Slovenia.

Vezi prezentarea tuturor finaliștilor: https://goldendrum.com/showcase

Finaliștii competiției anunțați

Toate înscrierile la competiția Golden Drum 2024 au rezultat în 223 de lucrări selectate, în timp ce competiția Young Drummers a avut 12 lucrări selectate. Înscrierile pentru competiția principală, primite din 32 de țări, au fost revizuite de un panel distins format din 56 de jurați internaționali. Lucrările au acoperit cinci secțiuni ale competiției: One-Channel, Omni-Channel, Craft Drum, Creative Business Excellence și Creative Media Excellence, împreună cu o secțiune specială All Juries. Juriul competiției Young Drummers a selectat cea mai creativă soluție pentru un poster sau o serie de postere, abordând tema „Nu poți scrie Slovenia fără dragoste, de aceea trebuie să o iubești”, prezentată de creativi emergenți din întreaga lume, și susținută de Biroul de Turism Sloven.

Festivalul Golden Drum va celebra câștigătorii la Gala Premiilor, susținută de Mastercard, pe 10 octombrie, la ora 20:00 (CET).

Punctul culminant al Festivalului Golden Drum va fi un eveniment de gală prestigios care sărbătorește realizările creative excepționale din anul precedent. Această ocazie specială va anunța mai multe premii de prestigiu, inclusiv Premiile Bronșate, de Argint, de Aur și Marele Premiu. În plus, câștigătorii Brand Grand Prix, Best of Social Good, susținut de Lidl Slovenija, Best of Genius Loci și Game Changer mondial, susținut de Telemach Slovenija, vor fi recunoscuți pentru contribuțiile lor remarcabile.

De asemenea, vom celebra excelența între agenții prin prezentarea de premii pentru Agenția Adriatică a Anului, susținută de Zavarovalnica Triglav, Agenția Independentă a Anului, susținută de NLB, și Agenția Anului, susținută de A1 Slovenija. Alte premii includ Agenția de Producție a Anului, Agenția Digitală a Anului și Agenția Media a Anului.

Seara se va încheia cu recunoașterea Premiului pentru Director Creativ al Anului, oferit de Elan, împreună cu anunțarea Rețelei Anului. Întregind entuziasmul serii, Eka Ruola, Chief Creative Officer și Președinte al Nitro Group din Finlanda, va fi primit ca cel mai nou membru al Hall of Fame Golden Drum.

Vezi prezentarea finaliștilor competiției Golden Drum 2024 și a competiției Young Drummers: https://goldendrum.com/showcase

Informații cheie despre festival

Data și locația festivalului: 9 – 10 octombrie 2024, Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slovenia
Gala Premiilor Golden Drum: 10 octombrie 2024, la ora 20:00 (CET)
Juriile Golden Drum: https://goldendrum.com/competition/juries
Programul Golden Drum: https://goldendrum.com/program/monday
Biletul pentru Festivalul Golden Drum: https://goldendrum.com/attend/fees-and-payment

Rețele sociale:
Instagram: https://www.instagram.com/goldendrum/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/golden-drum-international-festival-of-creativity/
Facebook: https://www.facebook.com/GoldenDrumFestival/
Twitter: https://twitter.com/golden_drummer
Youtube: https://www.youtube.com/user/GoldenDrumFestival

Despre GOLDEN DRUM
Festivalul Golden Drum s-a născut din ideea simplă de a reuni creativi din diferite țări, pe atunci adesea definite ca „noi europeni”. Acum treizeci de ani, am învățat să respectăm regulile în timp ce dansăm pe ritmul propriului nostru tambur. În domeniul publicității, regulile nu sunt ghiduri; sunt pânza pentru rebeliunea noastră artistică. Le respectăm, le înțelegem și apoi le răsucim într-un mod unic, de neuitat. Festivalul Golden Drum a fost ales ca unul dintre cele șapte premii regionale incluse în clasamentele WARC și este inclus în clasamentele mondiale de creativitate The Drum.