Dragi Utilizatori,

Vă mulțumim pentru frumoasa colaborare de până acum și dorim să vă informăm că am efectuat câteva modificări importante pe site-ul nostru.

Pentru a vă oferi o experiență îmbunătățită, am modificat structura site-ului, am revizuit și actualizat Termenii și Condițiile Advertising4U.ro și am adăugat noi servicii.

În  acest moment, pentru a avea o vizibilitate cât mai bună a articolelor, am simplificat structura paginilor de prezentare a website-ului și am clasificat articolele publicate în site in patru categorii principale:

  • Comunicate de Presă
  • Știri de Business
  • Știri și Evenimente din Lumea Artelor, Culturii și Divertismentului
  • Anunțuri Diverse

În plus, am adăugat servicii noi care sunt concepute pentru a vă îmbunătăți experiența pe site. Aceste servicii vizează să vă ofere o gamă mai largă de funcționalități și noi oportunități.

În ceea ce privește oferta noastră de servicii gratuite, dorim să vă asigurăm că aceasta rămâne disponibilă pentru toți utilizatorii noștri. Cu toate acestea, pentru a beneficia in continuare de serviciile noastre gratuite sau cu plată de publicare de articole, comunicate de presă sau anunțuri, vă rugăm să vă înregistrați în site printr-un Cont de Publisher. Această înregistrare este simplă și gratuită și vă va oferi acces nelimitat la toate serviciile noastre de promovare online.

Modificările aduse la Termeni și Condiții reflectă schimbările recente și clarifică anumite aspecte ale folosirii platformei noastre. Vă rugăm să citiți și să vă familiarizați cu noile reguli și reglementări.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că sunteți parte din comunitatea noastră. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați.

Cu Drag!
Echipa Advertising4U

Link-uri Utile:
Iregistrare Cont de Publisher
Publica Articol / Comunicat / Anunt
Servicii de Promovare ONLINE
Termeni și Condiții